Komt jouw boodschap over?

Hoe mooi je woorden ook zijn, uiteindelijk gaat het maar om één ding: komt jouw boodschap over? Je wilt duidelijke taal.

Komt jouw boodschap over?
Internet, televisie en alle andere media storten steeds meer taal over ons uit. Gesproken en geschreven taal. Als je dan nog wilt dat je boodschap overkomt moet je opvallen. Opvallen met een goed verhaal in duidelijke taal.

Taalfirma is opgericht om ondernemers en organisaties daarbij te helpen. Want duidelijke taal blijkt nog niet zo simpel te zijn.

 

Taalfirma helpt

Taalfirma helpt met tekstschrijven, taaladvies en schrijftrainingen. Duidelijke taal en een goed verhaal staan daarbij centraal.

En die combinatie is ijzersterk.

Want wie houdt er niet van een goed verhaal in duidelijke taal? Dat zet je op het puntje van je stoel. En dan komt je boodschap echt over.

Dat is toch waar je blij van wordt? En dat is mogelijk voor elk verhaal. Van de tekst op je website en het stukje in de krant tot jouw eigen elevator pitch.

 

Duidelijk en met een frisse blik

Taalfirma is thuis in allerlei branches. Maar als vrij tekstbureau is er natuurlijk ook een afstand tot elke specifieke klant. En dat is in de praktijk een groot voordeel. Want daardoor kijken we met andere ogen.

We denken en lezen bij Taalfirma net zoals de doelgroep van de klant. Dat resulteert in duidelijke teksten die perfect op die doelgroep zijn afgestemd.

 

Werkwijze

Taalfirma werkt intensief samen met andere vakspecialisten. Bij grote of complexe opdrachten is het mogelijk om een team in te zetten.

Die samenwerking garandeert ook continuïteit en een kritische blik. Bij Taalfirma gaat elke geschreven tekst nog langs een tweede tekstschrijver die er nog eens goed naar kijkt.

 

Over Sjeng Lenssen

Meer dan 25 jaar heb ik ervaring opgedaan met communicatie in diverse sectoren. Vooral in zorg en welzijn. En bij de overheid.

In die jaren heb ik gemerkt hoe lastig het is om een boodschap duidelijk over te brengen.

Daarom heb ik in 2011 Taalfirma opgericht. Taalfirma richt zich op duidelijke taal. Niet zomaar. Ik geloof in duidelijke taal. Zodat iedereen snapt waar het over gaat.

Duidelijke taal maakt mensen vrij. Dan hoef je niet om uitleg te vragen. En je hoeft niets uit te leggen. Wel zo fijn voor iedereen.

Bijdragen aan vrijheid door duidelijke taal. Dat is mijn missie als ondernemer, communicatiedeskundige, blogger en specialist in duidelijke taal.

Je kunt me volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn.